Uitstekende ligging aan de Belgische kust!

Mini verblijfpark en vakantieappartementen omgeven met levend groen, gelegen aan de prachtige duinen en het strand van Wenduine, met als achtertuin de riante polders.

Meerminpad 3, 8420 Wenduine

Bekijk onze Virtual Tour Bekijk onze Video's

Bezienswaardigheden

Natuurpunt Uitkerkse Polder

Uitkerke

Bezoek website

Door zijn weidse karakter en zijn ligging dicht aan de kust is het polderlandschap van Uitkerke van nationaal en internationaal belang als broed-, rust- en foerageergebied, alsook als overwinteringsgebied van verschillende vogels.

KNOOPPUNT Fiets en WANDELroutes

De Haan / Wenduine / Blankenberge

Bezoek website

Met West-Vlinderen maak je een nieuwe wandel- of fietstocht in West-Vlaanderen boordevol beleving. Tot de tocht je als gegoten zit. Fladder tussen actie en genieten en laat vrienden volgen in je spoor.

Sea-Life

Blankenberge

Bezoek website

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

VZW de SCUTE

Blankenberge

Bezoek website

Bekijk video

De vzw "De Scute" is opgericht in 1992. Bedoeling was en blijft het maritieme erfgoed uit het vissersverleden van Blankenberge te herwaarderen. Elk weekend van september tot juni kan je bij de scheepsbouwers op de werf terecht voor alle informatie over de vereniging. Groepen kunnen ook zeetochten met de B1 Sint-Pieter en B72 Jacqueline-Denise aanvragen.

JACHTHAVEN

Blankenberge

Bezoek website

Vanaf 1955 werd de vissershaven tot jachthaven omgebouwd. In 2004 was er een uitbreiding van de jachthaven verder naar het westen: momenteel zijn er circa 1000 ligplaatsen ter beschikking.

PLOSPALAND

De Panne

Bezoek website

Plopsaland De Panne is een themapark van Studio 100 in de Belgische plaats De Panne, aan de Noordzeekust en de Franse grens. De kusttram heeft een halte voor de ingang. Het themapark is genoemd naar de kinderprogramma's Kabouter Plop en Samson en Gert van Studio 100.

HOOGTEPUNTEN VAN BRUGGE

BRUGGE

Bezoek website

Zomer of winter, ochtend of avond, zon of regen… Brugge heeft de betoverende kracht om altijd een verpletterende indruk te maken...

Historium

BRUGGE

Bezoek website

Historium, een historische belevingsattractie, neemt je mee op een tijdsreis naar Brugge in de middeleeuwen (15de eeuw). Deze toeristische topattractie is een uur durende totaalbeleving waar decors, film, muziek en speciale effecten versmelten tot een magische ervaring die je zintuigen prikkelt. Door middel van audiogidsen word je rondgeleid in je eigen taal doorheen gethematiseerde zalen.

Het Zwin

Knokke

Bezoek website

Het Zwin te Knokke is één van de meest gekende natuurgebieden van België. Wie ging er niet op schoolreis naar ‘Het Zwin’, en herinnert zich niet dit unieke slikke en schorre gebied met de vele vogels?

De Haan - Wenduine, da's genieten!

De Haan - Wenduine

Bezoek website

Dat is het beleven van prachtige natuur Proeven van het mooiste dorp aan zee Dat is er even tussenuit, gezellig samen De Haan - Wenduine, da’s genieten elk seizoen!

Bekijk de foto gallerij

Comfortabel & ruim appartement

Wij hadden het genoegen om als één van de eersten het vernieuwde duplex vakantie appartement voor een weekje uit te proberen, wij waren vooral verrast door de erg ruime leefruimte, gevoel van rust op het domein (zelfs tijdens het seizoen) en de vlotte bereikbaarheid!

Familie Verscheuren (Antwerpen, België)