• Is roken toegelaten in het vakantieappartement?

  Roken is enkel toegastaan op het terras.

 • Zijn huisdieren welkom in het vakantieappartement?

  Wij aanvaarden normaal geen huisdieren. Enkel in overleg met de eigenaar kan eventueel één klein huisdier toegelaten worden.

 • Kan ik betalen met bankkaarten?

  Het voorschot en betaling gebeurens vooraf via overschrijving.

 • Wat zijn de incheck tijden?

  De inchecktijden worden meegedeeld tijdens de reservatie, voor week reservaties is dit vrijdag tussen 15 en 19u. De verwelkoming gebeurt aan de receptie van het domein. Openingsuren van de receptie hangen uit. Bij aankomst op een later tijdstip, gelieve dit mee te delen.

 • Is het vakantieappartement enkel te reserveren per week?

  Tijdens het seizoen is het enkel per week. Voor alle details zie verder op deze site. Er zijn speciale kortingsvoorwaarden als je 2 weken boekt.

 • Wat zijn de faciliteiten tijdens de winter of regenweer?

  De kust is niet langer enkel een zomerbestemming, je kan verder op deze site enkele bezienswaardigheden in de buurt bekijken. Het zwembad van Wenduine ligt op een boogscheut van het appartement.

 • Hoeveel parkeerplaatsen zijn voorzien bij het vakantieappartement?

  Er is 1 openlucht parkeerplaatsen achter de toeganspoort voor de deur van de ingang van het appartementsgebouw. Er zijn meerdere bezoekers parkingplaatsen.

 • Zijn de vakantieappartementen ook per jaar te huur?

  Er zijn in totaal 6 appartementen, jaarverhuur behoord ook tot de mogelijkheid, gelieve ons hier voor te contacteren. Permanente bewoning is niet toegestaan van de gemeente De Haan/Wenduine.

Bekijk de foto gallerij

Comfortabel & ruim appartement

Wij hadden het genoegen om als één van de eersten het vernieuwde duplex vakantie appartement voor een weekje uit te proberen, wij waren vooral verrast door de erg ruime leefruimte, gevoel van rust op het domein (zelfs tijdens het seizoen) en de vlotte bereikbaarheid!

Familie Verscheuren (Antwerpen, België)